Pedesetsestogodisnji  Farbizio Piscitelli poznatiji kao Dijabolik ,osnivac i dugogodisnji vodja najpoznatije grupe Lacijovih navijaca Iriducibili-a nekoliko puta je dolazio u zizu javnosti zbog svoje povezanosti sa drugom stranom zakona.

Fabrizio je 2013. godine sa jos sestoricom ljudi uhapsen u velikoj akciji italijanski policije kojom je zaustavljena mreza krijumcara hasisa iz Spanije za Italiju.

Ubrzo nakon hapsenja pusten je na slobodu , a mediji ga povezuju sa  kriminalnim klanom pod vođstvom Mikelea Senezea jednog od vodećih narko bosova na Apeninima. Navijacke grupe se takodje povezuju sa politickim grupacijama u Italiji koje vrbuju navijace u toku izborne kampanje kako bi pridobili sto vise glasova.

Dijabolik je takodje hapsen zbog nasilja,narkotika i reketiranja pa se veruje da je to jedan od razloga njegove smrti.

Fabrizio je takodje postao poznat kao jedan od velikih prijatelja nekadasnjeg igraca Lacija Paola di Kanija, medjutim njihovo prijateljstvo je okoncano nakon sukoba Di Kanija sa vlasnikom i predsednikom Lacija Klaudijom Lotitom kada je Dijabolik kategoricki stao na stranu predsednika kluba i naglasio Paolu da se pozabavi svojim novim klubom (West Ham), a da ce navijaci da brinu o Laciju.