Napokon je na Poljudu krenula prodaja ulaznica za prvi ogled play off runde Europske lige između Evertona i Hajduka u Liverpoolu, na stadionu Goodison Park (četvrtak, 17. kolovoza 21.05 sati po hrvatskom vremenu, prijenos HTV2).

Nakon što su konačno od Evertona poslane ulaznice stigle do splitskog kluba, jučer u podne su se na Poljudu počele prodavati, u prostoru pokraj klupskog Fan shopa. Svi oni koji su se proteklih dana nestrpljivo raspitivali kada će konačno karte doći i kada će se krenuti s prodajom, konačno su došli na svoje.

Od jučer pa kroz naredne dane mogu kupiti dragocjene papiriće. Cijena ulaznica je 125 kuna, a Hajduk je na raspolaganje dobio 1766 ulaznica. Ukoliko bude potrebno domaćini su najavili kako će osigurati dodatni kapacitet ulaznica za gostujuće navijače. Kapacitet stadiona Evertona je nešto manji od 40 tisuća gledatelja.

 

 

Jučer od 12 do 17 sati prodano je 376 ulaznica.

Ulaznice će se prodavati i danas (nedjelja) od 9 do 17 sati, u ponedjeljak od 9 do 20 sati kao i na Veliku Gospu u utorak od 9 do podne. Uoči početka dvoboja u četvrtak ulaznice za navijače Hajduka će se prodavati i u Liverpoolu.

PODIJELI