Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Poslije razornog potresa u Baniji, navijačke skupine su opet bile među prvima koje su stigle pomagati na lice mjesta. Čistili su ulice, prenosili potrepštine i pomagali unesrećenima te još jednom pokazali veliko srce u nevolji.

Zahvalncie stižu ne samo iz područja pogođenog potresom, nego i čitave Hrvatske, a danas je na Facebook stranici Zone dinamo osvanula poruka koja nikog ne može ostaviti ravnodušnim.

Alma Šimić s područja Petrinje javila se u inbox stranici kako bi saznala tko joj je spasio sina. Njenu poruku prenosimo u cijelosti:

“Kao prvo veliko HVALA svima vama vrijednim dečkima! Ja sam mama djeteta koje ste jučer spasili u Petrinji. Ne znam tko je od vas to bio jer sam za to vrijeme zapela u koloni ispred Petrinje. Moj sin je pao krpajući krov na našoj kući na adresi Artura Turkulina 37b gdje ste vi čistili lopatama šutu, zvao je u pomoć i vi ste mu pomogli i pozvali Hitnu. Jedan od vas mi se javio na sinov mobitel ali ne znam koji. Želja mi je znati tko je od vas divnih ljudi zadužio jednu majku za cijeli život. Spasili ste mi sina, počistili ulicu, počistili okolo kuće! Vi ste anđeli Božji, javite mi se da znam tko mi je sina spasio molim vas!
Do neba zahvalna majka iz Petrinje”.

Gospođa se dodatno zahvalila i u komentarima na objavu, ali skromnog dobročinitelja još uvijek nije pronašla.

PODIJELI