Navijači sarajevskog Željezničara napravili su fantastičnu atmosferu na renoviranoj Grbavici i vodili Željezničar do pobjede nad Zetom od 1:0 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Zete, Dušan Vlaisavljević poželio je da svi navijači Željezničara dođu na revanš pod Goricom, zbog sjajnog i korektnog navijanja u prvom duelu. Vlaisavljević je takođe naglasio da mu nije jasno zašto su se njegovi igrači radovali kada su izvukli Željezničar u prvom pretkolu kvalifikacija za Evropsku ligu.

A Podgoričani su imali danas u podne priliku da čuju Manijake, iako je tek 30-ak najvatrenijih Željinih navijača prošetalo gradskim centrom uz pjesme posvećene svom klubu.

Ni čuveni podgorički podnevni “žaropek”, nije spriječio Željine Manijake u svom navijanju.
Manijaci su kroz centar Podgorice sve vrijeme bili okruženi kordonom crnogorske policije. Poznato je da su navijači Željezničara dobili 700 karti za revanš pod Goricom. Poznato je da su tribinu rezervisanu za gostujuće navijače u Podgorici, već punili u evropskim takmičenjima Horde Zla i Torcida. Danas će svoje izdanje imati i Manijaci.

 

 

PODIJELI