Momak koji je izgubio bitku sa rakom.Momak kojem je svaka utakmica bila gostujuca jer je zivio cca 100 kilometara od Zenice.A poznat je po tome sto je svaku utakmicu i svaki stadion u drzavi obisao sa svojom Fiestom.Pravi Ultras i 1/1 ispravan momak i primjer drugima.Mali trans Fiesta ide na svaku utakmicu kao i pjesma koja mu je posvecena.Takodjer i grafit koji je uradjen na mjestu gdje se okupljaju Robijasi prije svakog polaska na gostovanje.

Navijači zeničkog Čelika okupljeni u Udruženju „Robijaši 1988“ napravili su mural u spomen na svog preminulog prijatelja s tribine Mirsada Mujkanovića. Mirso Fiesta, kako su ga zvale njegove kolege s južne tribine stadiona Bilino polje, bio je vatreni navijač Čelika, te je prelazio stotine kilometara godinama kako bi bodrio svoj klub.

 

– Davao je sve za klub, a kao pravi navijač ništa nije tražio zauzvrat. Svaka utakmica je za njega predstavljala gostovanje pošto je živio u drugom gradu. Sa svojim autom, Fordom Fiesta, po kojem je dobio nadimak, prelazio je stotine i stotine kilometare duž Bosne i Hercegovine da bi gledao svoj klub, te ga predstavljao u najboljem svjetlu.

 

Ni teška bolest ga nije uspjela zaustaviti da posjećuje Bilino polje i podržava voljeni Čelik! Mirso se uvijek borio i zalagao za prave vrijednosti našeg Starca – rekli su iz Udruženja navijača Čelika.