Dosta tužne vijesti stižu iz Londona. Tamo je 29-godišnji navijač Charlie Naughton preminuo u pubu za vrijeme utakmice između Engleske i Njemačke.

Naime, Naughton je slavio gol Harryja Kanea za 2:0 te se samo srušio na tlo. Odmah je pozvana hitna pomoć. Liječnici su se tri sata borili za njegov život, ali nisu ga uspjeli spasiti. Bio je veliki navijač Chelseaja te su mu Mason Mount i Reece James, igrači Plavih iz Londona, posvetili poruku.

Obitelj navijača je pozvala sve navijače reprezentacije da mu odaju počast. “Naš dragi dječak Charlie iznenada je otišao u utorak 29. lipnja 2021. kada je Kane zabio drugi gol za Englesku. Dok ćete navijati za reprezentaciju protiv Ukrajine, podignite čašu za našeg Charlieja”, stoji u objavi koja se masovno dijeli društvenim mrežama.

Poslije svega, oglasio se i Kane koji je izrazio sućut obitelji preminulog navijača. “Tako sam žalostan zbog ove vijesti. Moje misli i sućut su s njegovom obitelji i prijateljima. Dat ćemo sve od sebe sutra i do kraja turnira zbog navijača poput Charlieja”, napisao je napadač Tottenhama na Twitteru.