“Mrtvu glumicu silovao vodja navijaca” ovako glasi danasnji  tekst preko cele naslovne strane jednog dnevnog lista iz Srbiju, naslov koji bi svakog iole normalnog coveka zgrozio. U nastavku citanja pomenutog teksta spominje se izvesni S.J. iz Kragujevca koji je pre nekoliko godina po pisanju istog tog dnevnog lista silovao glumicu za koju se kasnije ispostavilo da se pojavila samo u jednoj sceni u epizodi serije “Selo gori, a baba se ceslja”,pa se u nastavku otkriva da je ona plejboj zecica i lecena narkomanka koja je pre nekoliko dana preminula usled predoziranja dok je njen decku u veoma teskom stanju i lekari mu se bore za zivot.

 

U naslovu se ne spominje da je silovatelj kriminalac, diler, nasilnik, moler, filatelista, vozac autobusa, aviomodela, politicar, robijas, sportista, umetnik,psihicki bolesnik … vec navijac i to ne obican nego vodja! U  kontekstu  u kojem je napisan naslov moze se  protumaciti da je pomunuti pocinilac silovanje izvrsio u momentu kada je zrtva preminula sto je jos jedna bolesna novinarska bljuvotina koja sluzi samo da bi podigao tiraz novina i jos malo isprao mozak nasem napacenom narodu  . Ovakvim naslovima se navijaci etiketiraju kao monstrumi i ovo je vec milioniti put da se o navijacima pise u negativnom kontekstu, posle svakog mafijaskog obracuna mogu se videti naslovi u novinama da su pomenuti ucesnici navijaci i naravno ne obicni navijaci vec vodje… Citajuci novine saznao sam da u Srbiji ima nekoliko hiljada “vodja” navijaca i da su svi oni ucesnici kriminalnih obracuna. U pomenutom tekstu je napisano da je silovatelj iz Kragujevca ali nije napisano kojoj grupi pripada ili je pripadao taj manijak pa prva pomisao odmah ide na “Crvene Djavole” koji u Kragujevcu imaju jedinu aktivnu grupu. Medjutim osudjeni je pre odlaska u zatvor bio navijac Crvene Zvezde , a dobro je poznato da Delije tih godina nisu imale ozbiljnu grupu u Kragujevcu vec je to bilo nekoliko pojedinaca koji su pratili beogradske crveno bele.

Pomenuti S.J. je osudjen za ovo tesko krivicno delo ali sudjenje je nekoliko puta ponavljano jer se sumnjalo da je ceo slucaj montiran…

PODIJELI