Kada je osnovan Vas brend?

Zvanicno, Enclava je pocela sa radom 31. marta 2018. godine, ali pripremu za nas brend smo poceli pre 2 godine. Karakteriše ga briga za najbolji kvalitet, pre svega svi nasi proizvodi su proizvedeni u Poljskoj.

Sta je bio motiv za osnivanje Enclave?

Glavna inspiracija za nas je casual kultrura, koja potice sa engleskih stadiona tokom 80ih i 90 godina. Nas glavni cilj je da stvorimo sportsku premium marku /brend, koji se istice vlastitim, vanvremenskim stilom.

Kome je namenjen Vas brend?

Enclava je brend koji vodi poreklo sa tribina stadiona i naravno fudbalski/nogometni navijaci su ljudi koji cene nase dezene i visok kvalitet.

Mozemo preporuciti i musku odecu. Ono sto je karakteristicno za nas brend je kolekcija „Polish Tartan”, proizvodi ukraseni prepoznatljivim poljskim dezenom tartana, koji je izvezen od ovčje vune u jednoj od posljednih skotskih šivaćih roba. Takodje karakteristicne su i nase majice koje povezuju casual kulturu i jedinstvene navijacke motive.

U kojim drzavama je raspostranjen Vas brend?

Poljski smo brend i ovde imamo najvise klijenta. Od pocetka smo imali mnogo narudžbina iz Engleske i Nemacke, a tokom vremena ovde je pocelo biti popularnije. Nase proizvode smo slali u cak 15 evropskih drzava. U poslednje vreme imamo vise narudzbina sa podrucja Balkana (najveći broj iz Hrvatske i Srbije)

Koji su Vasi ciljevi za buduci period?

Od pocetka osnivanja brenda, prioritet za nas je bio kvalitet koji ukljucuje dostupne cene i ovo je nas cilj pri svakoj sledećoj kolekciji. Sa svakom budućom kolekcijom zelimo ići napred, preporucujuci nove proizvodile i slediti svoj klasicni stil. Nasa prva kolekcija sadrzi 37 artikala. Druga je veća i ima 51 artikala.
U budućnosti ćemo otvoriti nasu prodavnicu.

Da li ste upoznati sa Balkanskom navijackom scenom?

Da, dobro znamo i pratimo sve sto se desava na navijackoj sceni. Blizak nam je stil navijanja koji je slican poljskom. Bili smo nekoliko puta npr na nekim utakmicama u Srbiji i Hrvatskoj i naravno vratićemo se tamo.

Kako nasi clanovi mogu da naruce Vase proizvode?  Za koliko dana stizu porudzbine u drzave Balkana?

Nasi proizvodi su dostupni samo na nasoj web stranici www.enclava.pl
U okviru balkanskih drzava kosta od 8,50 euro i traje oko nedelju dana.