Većina medija u Srbiji prethodno kolo u Superligi okarakterisala je kao pravi cirkus! Nekoliko mečeva je sklonjeno iz ponude u gotovo svim kladionicama, a kvote su suludo padale na timove koji su u zoni ispadanja, iako su igrali protiv timova koji su u gornjem delu tabele i koji bi u normalnim okolnostima bili favoriti u tom duelu.

Gledajući golove i najzanimljivije detalje sa tih mečeva, jasno je i zašto su kladionice povukle te mečeve iz ponude, a i obični navijači dele isto mišljenje u regularnost tih mečeva u komentarima na Jutjubu zvaničnog naloga Superlige.

Utakmica Novi Pazar – Proleter bio je posebno upečatljiv zbog pobede domaćina od 5:0. Iako Proleter ove sezone važi za “tvrdu ekipu”, koja je često umela da sačuva mrežu netaknutom, tim koji se bori za opstanak uspeo je ono što nisu uspeli ni Zvezda i Partizan, da im da pet golova na jednoj utakmici.

Kada se pogledaju golovi, zaista ostaje nejasno zašto su igrači Proletera tako očajno reagovali u mnogim situacijama pred svojim golom. Igrači Pazara su prolazili pored njih kao da obilaze čunjeve, sudarali su se u svom petercu, a mnogi su stekli utisak i kao da su se sklanjali rivalima koji su bili na putu ka golu.

Najbolje da pogledate sami situaciju kod drugog gola Novog Pazara i sami procenite ima li nečeg sumnjivog u smušenoj reakciji odbrane Proletera.

Takođe, i Rad je opravdao ulogu “favorita” na Banjici i slavio je protiv Radnika, a i golovi sa tog meča bacili su sumnju na ovaj meč, uz pomenutu odluku kladionice da ovaj meč skloni iz ponude.

PODIJELI