Srpski mediji su objavili snimak huligana koji su divljali ispred imanja bivšeg sportskog direktora Partizana.

Još jedan vandalski čin koji je u Skojevskom naselju u Rakovici, u noći između utorka i srede, zadesio porodicu bivšeg sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva, a prilikom koga je grupa huligana na njegovoj kući razbijala saksije, bacala zapaljene gajbice u dvorište i tom prilikom oštetila vrata garaže, dobiće svoj epilog danas u policiji.

Oni su nekoliko minuta skandirali navijačke i uvredljive pesme na račun Ivice Ilieva posle čega su krenuli u napad. Zapalili su ulaznu kapiju i pobegli u nepoznatom pravcu.

Napadači su ekspresnom akcijom policije uhapšeni još iste noći, a danas su nadležni organi dobili i snimke sa sigurnosnih kamera, pošto je imanje porodice Iliev u potpunosti pokriveno.

Ono što je još gore, pored Ivice Ilieva, koji je u trenutku napada na porodičnu kuću bio prisutan sa suprugom i troje dece u na istom posedu živi i njegov rođeni brat Boban, sa svojom porodicom, suprugom i takođe troje maloletne dece.

Policija je utvrdila da su incident pokrenula petorica mladića između 24 i 34 godine i protiv njih su podnete krivične prijave za narušavanje javnog reda i mira. Povređenih nije bilo, a protiv vandala su pokrenute prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

PODIJELI