Na Šubićevcu je ogroman broj navijača Torcide koji su zauzeli kompletan parking kod stadiona. Cijeli Šubićevac prepun je policije, a navijača ima toliko da vjerojatno neće svi uspjeti ući na stadion. Sa tribina se ore navijačke pjesme, a na stadionu za sada sve prolazi bez izgreda, javljaju naši reporteri sa terena.

NOVO 17,45

Čitatelji nam javljaju da je kružni tok na Meterizama totalno blokiran jer se stvorila kolona automobila koji žele skrenuti prema Šubićevcu. Svega petnaestak minuta uoči utakmice na Šubićevcu, osim kaosa u prometu, sve protječe bez incidenata.

NOVO 17,30

O sukobima navijača u centru Šibenika u 17.20 sati priopćenjem se oglasila šibenska policija.

– Prije početka nogometne utakmice osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa između HNK Šibenik  i HNK Hajduk danas oko 15,30 sati u Šibeniku, u starom dijelu grada na nekoliko mjesta, je došlo do sukoba između većeg broja navijača navijačkih skupina Torcide i Funcuta. Prilikom našeg postupanja, do sada, je u prostorije šibenske policije privedeno ukupno 76 navijača, od kojih 61 navijač navijačke skupine  Torcida i 15 navijača navijačke skupine Funcuti, od kojih je jedan ozlijeđen. Sve druge okolnosti se utvrđuju – priopćili su iz policije.

NOVO 16,30

Interventni policajci maricama su odvezli sve pripadnike Torcide, otprilike njih pedesetak, tako da se sitaucija na Starom pazaru skroz smirila.

– Još ne znamo točan broj privedenih i ozlijeđenih navijača u tučnjavi na Starom pazaru. U drugim dijelovima grada nisu zabilježeni slični incidenti, tek manje čarke – kažu u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave šibensko-kninske.

Šibenska policija kontorlira grad, a ako i ima sporadičnih problema nitko ne može biti na svim mjestima u isto vrijeme, poručuju iz šibenske policije. Na svim ulazima u grad su njihovi punktovi na kojima se kontroliraju sva vozila, a u ovom trenutku privedeno je između 50 i 60 osoba, te je procjena, sukadno stanju na terenu, da bi do kraja dana moglo biti stotinu, a možda i više uhićenih izgrednika. U svakom slučaju, iz policije poručuju građanima da kontroliraju siticiju i da nema razloga za zabrinutost.

Čitatelji nam stalno šalju nove snimke brutalnog navijačkog obračuna.

PODIJELI