Ekipa Dinama je u sklopu 32. kola Prve Hrvatske nogometne lige gostovao kod Gorice. Ovo je bio debi novom treneru Anti Čačiću koji je naslijedio Željka Kopića. Novi trener je debitirao uspješno jer je utakmica završila je rezultatom 1:0 u korist zagrebačkog tima. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, dok je u nastavku zabio Ademi u 85. minuti. Fantastičnu utakmicu odradio je golman Kotarski, ali nije uspio sačuvati mrežu Gorice.

Najljepši trenutak, osim pobjedničkog gola, za Dinamove navijače dogodio se u sudačkoj nadoknadi. Tada je Ante Čačić odlučio uvesti Amera Gojaka umjesto Mislava Oršića. Jedan navijač Dinama utrčao je u teren i htio je doći do najboljeg strijelca Dinamove u europskim natjecanjima, ali su ga redari brzom reakcijom onemogućili u tome i sa maksimalnom upotrebom sile, oborili na zemlju.

Svi navijači Dinama, kao i klupa Dinama počeli su negodovati te su tražili da se prema navijaču postupi humano i bez nepotrebnog nasilja. Onda je Oršić odlučio skinuti dres i pokloniti ga navijaču. Sretnik ga je podignuo u zrak, a to je izazvalo apsolutnu ludnicu i oduševljenje na stadionu u Gorici.

PODIJELI