Ovaj Momak Je Tetovirao Dres Na Tijelu
Navijači širom svijeta poznati su kao die-hards. Jedan brazilski navijač Flamenga uzeo je ljubav prema svom timu na nevjerovatnu novu razinu. Jose Mauricio dos Anjos postala je nešto manje slavna osoba u gradu Rio de Janeiru. 33-godišnji muž i otac tetovirali su cijeli Flamengo dres na torzo.
Kada je posvećena obožavateljica razgovarala s Vice Brazilom, rekao je da je izvorno želio komad koji pokriva samo ramena i prsima zbog svog proračuna. Međutim, bio je umjetnik tetovaža koji ga je uvjerio da ide sve van. Umjetnik je bio spreman napraviti cijeli komad za samo 230 dolara samo da bi dobio ekspoziciju. Tetovaža uključuje gotovo sve aspekte timskog dresa od loga sve do svake guste crne i crvene pruge. Jedini dio koji nedostaje iz umjetničkog djela je sponzorski kit.

 

Na stražnjoj strani tetovaže je dres sa brojem 10 za bivšeg Flamengo igrača, Zico-a. Dos Anjos je dobio susret s ikonastim nogometašem koji smatra da je njegov idol. Susret je čak rezultirao još jednim dodatkom tetovaži. “Bio je šokiran, i dotaknuo ga kako bi bio siguran da nije oslikan. Pitao sam ga da potpisuje moju kožu i onda sam dobio svoj potpis tetoviranim “, rekao je Vice Brazil.
Dos Anjosova djeca su u početku bili zbunjeni zbog onoga što se događalo, vidjevši njihovog oca umotanog u zaštitnu plastiku. Njegovi trogodišnji blizanci će pitati je li bio ozlijeđen, dovodeći ga da pokušava objasniti cijeli proces tetoviranja. “Zato što sam uvijek bez košulje oko njih, oni više ne smatraju čudnim”, rekao je.
“Vjeruj mi, nikada nisam osjećao nikakvo žaljenje”, rekao je dos Anjos o svojoj vrhunskoj tjelesnoj umjetnosti. Iako se stalno pitao hoće li jedan dan dobiti cjelokupnu uniformu na njegovo tijelo, kaže kako će njegove buduće tetovaže biti mnogo manje.

PODIJELI