Navijac Spartaka iz Moskve koji je uhapsen u navijckim sukobima sa policijom pre utakmice sa Mariborom prosle nedelje pusten je iz pritvora i sad je vec stigao u Moskvu.
Andrej Martianov 25-ogodsnji navijac uhapsen je zbog napada na policijskog sluzbenika i zbog toga je u pritvoru proveo vise od nedelju dana.
Tuzitelj je doneo odluku da Martianova kazni sa godinom dana zatvora uslovno na pet godina i proterivanjem iz Slovenije i zabranom ulaska u drzavu narednih pet godina.

Okrivljeni se kaje zbog napada na drzavnog sluzbenika i zatrazio je da se sto pre vrati u Moskvu jer mu je tamo zena i trogodinji sin koji su u strahu da ce Andrej izgubiti posao zbog ovog incidenta.
Navijac je napao policajca sa ledja i zadao mu udarac kojim je policajcu izbio prednje zube zbog cega je trazena osteta od 3.800 evra sto je Rus prihvatio i nagodio se za uslovnu kaznu.
Inace za ovo krivicno delo zaprecena je kazna od 1 do 5 godina zatvora pa se moze reci da je Andrej dobro prosao.
Navijaci Spartaka zahvaljuju svim ljudima koji su im dostavili materijal koji su koristili u odbrani u cemu prednjace Viole sa njihovim vodjom Romanom Kriznjakom koji je uradio gotovo neke nemoguce stvari kako bi se Rus sto pre nasao na slobodi, a zatim ga sopstvenim autom odvezao na aerodrum u Beograd.

PODIJELI