Proteklih nekoliko dana bilo je veoma uzbudljivo u crnogorskoj prestonici, naime u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu domaca Crna Gora docekala je Englesku ,jednu od najboljih fudbalskih reprezentacija na svetu. Kako je na ostrvu fudbal ekstremno popularan podrska za Gordog Albiona nije manjkala. Nekoliko stotina engleskih navijaca sjatilo se u Crnu Goru, a prvi navijaci stigli su par dana pred utakmicu. Ovakav potez Engleza vesto su iskoristili domaci navijaci koji su akcijali nekoliko nada i rezultat je bio vidljiv vec prvog dana kada su oduzete dve zastave dok je konacan saldo na kraju bio 10-ak zastava sa natpisima gradova odakle su Englezi dolazili i klubova koje bodre.

Oko jedne zastave se digla posebna prasina ,a to je zastava na kojoj pise Lewis 2002-2006 i ona je napravljena u cast preminulog decaka koji je jako voleo fudbal, zastavu je do sada svugde po svetu nosio njegov otac. U Crnoj Gori je nestala torba u kojoj je bila zastava i ona je kasnije zavrsila kod momaka iz grupe Ultra Crna Gora. Kada je vlasnik zastave video sliku na kojoj je njegova i jos nekolicina zastava okacenih o zid, a ispod njih je stajala zastava navijaca Crne Gore Drac na svom tviter nalogu zamolio je da ukoliko neko ima bilo kakve informacije o zastavi da mu se javi jer je ta zastava za njega imala posebnu tezinu.

Nasu stranicu je kontaktirao prijatelj od decakovog oca i zamolio nas da postavimo objavu o zastavi i njenoj simboliki , posle samo nekoliko minuta nakon objavljivanja javili su se momci kod kojih je zastava i sa zeljom da stupe u kontakt sa vlasnikom. Ubrzo je pronadjen kompromis i momci su danas odneli zastavu u Englesku ambasadu koja ce je proslediti do vlasnika. Momci iz grupe Drac izrazili su zaljenje zbog ovog nemilog dogadjaja i izvinuli su se ocu preminulog decaka jer nisu znali za simboliku zastave.