U četrvtak kasno navečer je u Skupštini Grada Zagreba, odigrana jedna od najbitnijih Dinamovih utakmica. Naime, suprotno originalnom rasporedu, točka u kojoj se odlučuje o privatizaciji Dinama pomaknuta je kako bi se u četvrtak odlučilo o tom pitanju!

HDZ-ov zastupnik skrivećki želio provući glasanje na Skupštini

Index.hr doznaje iz neformalnih izvora kako je predsjednik Andrija Mikulić s obzirom na sastav Skupštine smatrao da ima većinu zbog manjka zastupnika koji se oštro protive privatizaciji hrvatskog prvaka.

Navijači saznali za plan HDZ-ovca i došli pred Skupštinu

Ipak, revoltirani Dinamovi navijači koji pomno prate situaciju spontano su se uputili prema Skupštini gdje su glasnim skandiranjem stavili do znanja što misle o ovakvom, nasilnom pokušaju odlučivanja o jednom od najbitnijih pitanja u Dinamovoj povijesti. Skupštinari, kojima su se u međuvremenu pridružio i dio onih koji se protive privatizaciji, su shvatili poruku, te su navijači Dinama izvojevali pobjedu – skupština je prekinuta, te je glasanje po tom pitanju odgođeno. Procjena je da je u tom trenutku omjer bio 25-22 u korist skupštinara koji se protive privatizaciji.

O ovom pitanju tako će se ipak glasati u srijedu u ranim popodnevnim satima.

izvor: index.hr