Igrači Panatinaikos e-Sports tima, kada su počeli turnir u LoL-u, nisu mogli ni očekivati ono što im se desilo posle…

Rivalstva u sportu su česta stvar, najbolji primer kod nas su naravno najveći klubovi, Crvena Zvezda i Partizan, kao i njihovi navijači, koji se često obračunavaju na razne načine. Ali, izgleda još nismo dostigli nivo naših komšija Grka. Olimpijakos i Panatinaikos su najverovatnije najpoznatije rivalstvo na Balkanu, čiji se navijači konstantno sukobe na svim mogućim sportskim događajima.

 

Ali, stvari su eskalirale i na virtuelne sportove, jer su huligani Olimpijakosa upali na gejmerski turnir u gradu Larisi, gde su članovi Panatinaikos e-Sports tima igrali kvalifikacije za LGC, odnosno grčku League of Legendsligu.

Meč je morao biti prekinut jer su se huligani nasilno probili do igrača, koje su potom napali i pokušali im skinuti dresove.

 

Povređena su dva igrača, kao i vlasnik Panatinaikosovog e-Sports tima koji je zadobio povrede glave, dok je pokušao da zaštiti gejmere. Jedan od njih, pod in-game nadimkom Pun1sher tvrdi da je grčka LoL liga pokušala sakriti incident, umesto da prizna grešku i osigura ovakve događaje.

 

PODIJELI