Pred utakmicu na uvek neugodnom gostovanju u Dagestanu gde se sastaju sa imenjakom iz Naljcika na put je krenulo stotinak navijaca Spartaka iz Mokve. Oni najhrabriji stigli su dan ranije u Naljcik i planirali sa da posle bleje tokom dana u gradu iskoriste vreme kad padne mrak i sprejem isaraju stadion kluba i napisu nekoliko grafita njihove grupe.

Trojica najhrabrijih uspeli su nekako da se uvuku na stadion, a tamo ih je cekalo iznenadjenje kojem se nikada ne bi nadali. Na ogradi stadiona stajale su zastave domacih navijaca njih 11 sa udarnom zastavom grupe ‘Red White Djigits’ . Moskovljani su odlucili da dve zastave ponesu kao trofej , a ostalih devet spale na tribini. Opcija da se sve zastave ponesu nikako nije dolazila u obzir jer je postojala velika mogucnost da neko u gradu vidi tri nepoznata lica kako nose zastave domace grupe. Dve zastave su odnesene i prikazane kao trofej , a ostale spaljene na tribini. Naljcikovi navijaci priznali su da im je 11 od 15 zastava unisteno i oduzeto i ovo je poraz koji sigurno nikada nece preboleti.

 

 

Ovaj dogadjaj desio se 2008. godine, a jos uvek se prepricava po ruskim ultras krugovima kao najbizarniji poraz neke navijacke grupe.