U mračnim godinama vladavine engleske premijerke Margaret Tačer, ispušni ventil za mlade ljude koji mukotrpno rade od 9 do 17 bili su seks, droga,muzika, moda, nogomet i tučnjave.

Radnja je smeštena na severozapadu Engleske u periodu nakon pank generacije. Paul Carti (Nicki Bel) zgodan je devetnaestogodišnji mladić, zabavan i pametan, no iznmožden dosadnom svakodnevicom. Majka mu je umrla prije godinu dana te on živi u pristojnom predgrađu sa ocem koji u sebi pati za gubitkom žene i mlađom buntovnom sestrom Moli. Carti radi kao pripravnik u opštini i celu platu troši na koncerte, klubove, ploče i nogomet.

Na jednoj utakmici upozna Elvisa (Liam Bojle). Taj susret menja sve. Elvis je član bande koja sebe naziva Čopor. Banda ima legendaran status, oblače se prema poslednjoj modi pomalo feminiziranog stila, u suprotnosti sa drugim bandama sa kojima se često sukobljavaju. Nose androgine frizure, polo-majice, posebnu marku traperica i poznate Adidasove tenisice. Otkad odlazi na utakmice, Cartija fascinira Čopor. Sada mu Elvis pruža priliku da bude jedan od njih…