Damir Trut. šef Civilne zaštite iznenadio je mnoge u Hvratskoj kada je izjavio da navijači smetaju u Petrinji i da se moraju baviti njima umjesto stradalima.

Šira hrvatska javnost je ovo okarakterisala kao besramne laži, i da je on trebao da organizira ljude. Navijači su došli prije svih civilnih zaštita, političara, zaštitara tako da im se nema šta reći.

Možda navijači smetaju političarima i stranačkim uhljebima jer se ništa nije moglo krasti kad su oni stigli?

U ime našeg portala zahvaljujemo se svim navijačima koji su nesebično uskočili u pomoć kao i svaki put, a ovu gnusnu izjavu šefa civilne zaštite pročitajte ispod.

Damir Trut, šef Civilne Zaštite: “To što su se navijači organizirali, to je želja nekome pomoći i to je ok, ali u tom trenutku to nije bilo dobro. Trebali su pričekati par sati ili dana. I što su napravili? Zakrčili su nam sve i nisu službe mogle prolaziti. Onda smo imali sad nekoliko dana ljude koji su tu glavinjali, pili i tukli se po terenu. Morali smo se baviti njima umjesto stradalima. Ja ih sve poštujem, i ja sam bio navijač, imaju srce i snagu, ali kad ih je ovdje 2000, pa malo budu divlji, to nam stvara probleme. Možda za koji dan da dođu organizirani, a ne odjednom 1600…”

PODIJELI