Najbolja hrvatska ekipa zagrebački Dinamo večeras u 21 u Norveškoj igra protiv Rosenborga za plasman u Ligu prvaka. U prvoj utakmici na Maksimiru prošlog tjedna Modri su slavili 2:0 i pokazali da su kvalitetnija momčad.

U Norveškoj vlada mirna domaćinska atmosfera. Mnoge trgovine, restorani i kafići istaknuli su danas zastave Rosenborga u znak podrške norveškom prvaku uoči večerašnje utakmice. Dan je zaista prekrasan i sunčan, 23 stupnja su prava žega u Skandinaviji.

Iz sata u sat povećava se broj policajaca na ulicama Trondheima. Neki kafići i popularni noćni klubovi danas su zatvoreni kao mjera opreza za slučaj navijačkih nereda, prenosi index.ba

Prema informacijama koje doalze, popularni Modre će u Norveškoj imati potporu stotinjak svojih navijača. S obzirom na to da se radi o jednom od najskupljih mogućih gostovanja, to je zapravo sasvim pristojna brojka.

Inače, trećem pretkolu protiv Ferencvarosa u Mađarsku je putovalo oko 1000 Bad Blue Boysa, a i u Gruziji na gostovanju kod Saburtala na stadionu ih se našlo desetak, iako je Dinamo imao zabranu prodaje ulaznica svojim navijačima. Oni su kupili karte za domaću tribinu, ali su ih na poluvremenu organizatori izbacili.

PODIJELI