Nakon zavrsetka utakmice Crvene Zvezde i Jang Bojsa nakon cega su se crveno beli plasirali u grupnu fazu Lige Sampiona dogodio se incident u kojem je grupa od oko 30-ak navijaca Partizana smisljenom akcijom sacekala navijace crveno belih.

Kod ulaska na autoput Milos Veliki nedaleko od Mislodjina grupa od 30-ak maskiranih napadaca naoruzanih drvenim palicama i sipkama zaustavila je kolonu navijaca Crvene Zvezde i napala ih. Prilikom napada osteceno je vise vozila , a petoro lica je lakse povredjeno. Povrede su uglavnom nastale od razbijenog stakla sa automobila i lakse su prirode. U javnost je necijom greskom isplivao i snimak napada gde se jasno vidi kako maskirani navijaci nasrcu na vozila u pokusaju da dodju do rekvizita crveno belih.

Ovo je jos jedna u nizu navijackih sacekusa koja je na srecu prosla samo sa materijalnom stetom i bez tezih porveda, ali jos jedan dokaz da je u Srbiji neophodno uvodjenje navijackog kodeksa kojim bi “obicni” gradjani bili zasticeni od nasilja.

Ovo nije ni opravdanje ni osuda za napad koji se dogodio u utorak jer su takve iste stvari radile sve grupe vec apel da treba da se menja zakon o navijacima ali da to uradimo mi licno jer nikako nam ne treba jos jedan slucaj Demir Jukic…