Prethodnih dana je bila veoma napeta situacija na zagrebackim ulicama , a “navijacki” obracuni su kulminirali juce kada su se u centru grada sukobile dve frakcije navijaca Dinama.

 

Incident se dogodio na raskrižju Maksimirske i Bukovačke, kod poznatog okupljališta BBB-a, kafića Royal. Do sukoba je došlo u kasnim popodnevnim satima, a bilo je dosta gadno s obzirom na to da su korišteni noževi, čekići, sjekire i suzavci.

Za sada je samo jedna osoba uhićena i nad njom se provodi kriminaslističko istraživanje, a dvije su osobe ozlijeđene. Na snimci koji smo dobili vidljivo je kako huligani koji su snimali napad sa sobom imaju čekiće, sjekire, a čuje se i zvuk razbijanja stakala, vjerojatno boca. U jednom trenutku vidi se kako je napadač imao ozbiljnu namjeru ozlijediti drugog čovjeka jer je zamahnuo sjekirom prema njemu.

Ovo nije prvi incident ovih grupa i nekoliko puta su se ovakve stvari dogadjale u poslednje vreme, pre dve nedelje Mamicevci su na trgu Bana Jelacica napali jednog vidjenijeg clana BBB koji je u poslednji cas uspio da izvuce zivu glavu pobegavsi biciklom.

PODIJELI