U hrvatskoj prijestolnici osnovana je nova navijačka udruga hrvatske reprezentacije pod imenom “Fan club Budi ponosan”.

Na svečanom predstavljanju navijači su zatražili smjenu fiktivnog predsjednika HNS-a Davora Šukera te naglasili kako oni žele okupiti sve frakcije hrvatskih navijača i zalagati se za transparentan rad i zajedništvo.

Na press-konferenciji govorio je i Krunoslav Grlević, jedna od ključnih osoba u radu svih dosadašnjih udruga navijača nogometne reprezentacije, kojeg se povezivalo s aferom objave montiranih fotografija ministra Tomislava Tolušića.

Grlević je ispričao kako se našao u toj aferi i kakve veze cijela priča ima s hrvatskim nogometom. Tvrdi da iza svega stoje isti ljudi, koji se sastaju u jednom kafiću na Kvatriću, a u kojem stoluju, kako tvrdi, Zoran Pripuz i “pripadnici organiziranog kriminala”. kojima to nikad nije dokazano pred zakonom. .

“Davor Šuker je sluga organiziranog kriminala, mafije. On je doveo mafiju u Hrvatski nogometni savez i njegovim životom upravljaju mafijaši i poroci. Zbog višestrukih poroka, a tu ne mislim samo na kocku, Šuker ne može pomoći sam sebi, zato ne može pomoći ni hrvatskom nogometu i mi ćemo se boriti da on iz njega ode. Ja više nemam što izgubiti. Istukli su me, prijete mi još od 2010. godine kad sam, kao jedan od članova tadašnje udruge ‘Uvijek vjerni’, za iznos od dva i pol milijuna kuna odbio upasti s navijačima na Skupštinu HNS-a u Westin i izbaciti administraciju i osoblje van”, ispričao je Grlević kojeg smo pitali može li dokazati teške optužbe na račun Davora Šukera i njegovih “svodnika”.

Grlević je odgovorio da postoje audiosnimke kao i puno drugog materijala koji će u narednim danima objavljivati u medijima koji to budu htjeli te je naglasio da mainstream mediji za ovu priču dosad nisu bili zainteresirani.

Također, na naš upit tko mu je ponudio 2,5 milijuna kuna da napravi dar-mar na skupštini, Grlević je odgovorio da je to bio Vjeko Čuljak.

PODIJELI