Tokom meča elitnog fudbalskog ranga Srbije između Partizana i Radničkog iz Kragujevca (2:0) u Beogradu bilo je izuzetno burno, što i nije iznenađenje budući da je goste s klupe predvodio Nenad Lalatović.

Naime, pristalice Partizana godinama su na “ratnoj nozi” s Lalatovićem, a tako je bilo i ovoga puta. Incidentna scena viđena je na poluvremenu kada je Lalatović napuštao teren i odlazio u tunel.

Na slikama koje su objavili srbijanski mediji moglo se vidjeti da je Lalatović ušao u raspravu s navijačima i da ih je pozivao da siđu do tunela.

Kasnije se ispostavilo da je Lalatović zapravo bio isprovociran tako što mu je jedan navijač mahao kesicom s bijelim prahom, koju je zatim bacio ispred njega kod tunela. Video pogledajte klikom ovdje.

Trenera je očigledno pogodilo vrijeđanje navijača koje je doživio u Humskoj pa je zato dao veoma burnu izjavu u tunelu po završetku meča.

Poručio je da je nabio Partizanu komplekse i da ih je godinama ponižavao, kao i da bi ponovo dobili po gu..ci da je on selektirao tim Radničkog.

PODIJELI