Ja kao vec sada old school Torcidas primjecujem da se toliko razvlaci ove mladje generacije Torcide po komentarima, da bjeze i da nemaju muda i svasta nesto, pa bi vas molija da objavite ovu poruku za sve “navijace” danas : “Znaci danas se hvale da neke navijacke grupe imaju muda i da su opasni na ulici kao Boysi, Grobari, Delije i sta ja znam tko sve ne, a proziva se danasnje Torcida da nema muda, koja jedina kao grupa nastavila upadati u tudje gradove i drzave kao i u stara vrimena,(vecina tih ni u stara vrimena za to muda nisu imali, pogotovo za doci u Split) dolazeci svima u njihove gradove na crtu, kao Manijacima naprimjer! Di se spominje neka pobjeda Manijaka, a Manijaci posli Sarajeva se boje doci Torcidi u Gabelu tragedija za grupu, posli toga je najbolje da se ugase!

I takvi se slave, a proziva se Torcida koja je jos jedina skupina danas koja nonstop upada u tudje gradove drugim grupama, nude se svima, to pokazuje muda! Ovi svi drugi samo rade sacekuse, a vani ih nema nigdi! Tragedija je da se danas u navijackom svijetu, smatraju najopasnije oni koji svaki put naoruzanin docekaju duplo manje protivnickih navijaca, i onda to jos snimaju kao Delije u Ateni i Boysi u zadnje vrime!

Koje su danas ove mladje generacije navijaca pizde najobicnije postale da je to tragedija! Prije si bija najveci ako si otisa na jebeno gostovanje i napravija sranje,ali bitno je da se pojavis, i normalno je da se dobije po tamburi nekad, a ove sacekuse organizirane danas,i takvi se slave ka heroji, a ovi koji su nonstop u tudjim gradovima koji se nude svima, jedini oni koji ne idu proracunato, nego na svako jebeno gostovanje samo idu i uvijek su spremni, oni za danasnje generacije muda nemaju!!! Pa nemaju jer danasnji ultrasi su pizde bez casti, a ne navijaci!!!”

PODIJELI