Nas dvanaestak je krenulo put Vrsca sa jednim kombijem i jednim kolima.(nas dvojica BU ostali Zmajevi)Usput zezanje dogovor kako cemo da udjemo i kad smo dosli neposredno pred pocetak obesili smo Arisove shalove i na ulazu pocesmo da navijamo i da kenjamo nesto na Grckom.Ono redari i obezbedjenje jaoj pa evo jos Grka oslobodite ulaz,oni nas na Srbskom pitaju jel imate karte (koji degeni) a mi kao nista ne razumemo i samo ponavljamo ARIS ARIS…Na kraju nas poslase na blagajnu kao moramo da pazarimo kove,mi tamo sa blagajnicom na gistro Grckom jeziku drz ne daj kad ono 100 djunti ufur hi hi mi mislili da nam je trazila hiljadarku po coveku.

Kad smo usli Grci nas pitali? VOZDOVAC i tako je zajedno krenula pesma.(Imam snimljeno na fonu extra navijaju Kasho dacu ti pa ti okachi ovde na forum)
Inache njih je bilo oko 60,dosli su sa jednim busem jednim kombijem i dvoja kola.Godina imaju negde izmedju 25 i 35 s tim sto imaju i par Cincara.

Jebi ga razlikuju se od nas kad su otvorili autobus unutra putne torbe,presvlache se,ne znam koliko kartona koka kole kisele vode jebem li ga bas kao srednjoskolska exkurzija.Mi za Burgas ruke u dzepove pasos i pichi… U poluvremenu i na kraju tekme smo se zajedno slikali,okachili su i zastavu Zmajeva Shizofrenia sa Grckom zastavom.

S kim god sam prichao pitam ga za Zorana Lonchara svi se oduseve Zokijem,jedan chak pocheo da se krsti,objasnjavam im kako je on nas igrach,a kasnije je trenirao Vozdovac,oni to vec znaju…Dobili smo mnogo salova i majica na poklon,sve u svemu simpatichni Grci i lepo gostovanje,ali bi opet 10 ovakvih menjao za jedno nase i to makar u B. Polje,ali jebi ga obaveze…Dok sam stajao sa njima razmisljam kao Aris,ne znam,neki se loze na druge inostrane klubove,ma boli me kurekanja za sve njih samo je jedan OFK BEOGRAD.

PODIJELI