Danas je izašao dokumentarni film povodom 30 godina organizovanog navijanja u Crnoj Gori. U filmu su prikazani razgovori sa vođama Varvara, Vojvoda, Fap Mašine i Streetboysa. Oni govore o njihovim početcima i svemu što donosi život prosječnog navijača.

U filmu su prikazani razgovori sa vođama četiri najveće ultra grupe sa područija Crne Gore “Varvarima” “Vojvodama” “Fapovcima” i “Streetboysima”.Oni govore o načinu života prosječnog navijača i svega što čini njeov život koji je na žalost ne shvaćen od društva koje gleda na njega kao na propaliteta.Prikazani su i neki snimci koji nikad nisu prikazani u javnosti u kojima se jasno vidi represija policije sa navijačima.Prikazane su i brojne tuče navijača koje i čine život ultrasa.

Prije tačno 30 godina pojavile su se prva ultra grupe čak 1986 u Kotoru osniva se grupacija Beštije koja danas na žalost samo po nekad pokaže šta može da bude.1987,1988,1994,201 osnivaju se gore navedene grupe koje su istrajale do dan danas, grupe koje konmstantno trpe represiju, i lopovluk u fudbalu ali to nije spriječilo grupu najodanijih momaka da i dalje ostane na tribini, sve u svemu nadajmo se da dolazi bolje vrijeme za Crnogorski fudbal a samim tim i za ultra pokret.