Navijačka grupa Dinama iz Zagreba, popularni Bad Blue Boysi skoro je najavila kako će bojkotirati današnju prvenstvenu utakmicu u 17 sati, protiv Rudeša na domaćem terenu.

Ogranizovani protest je zamišljen kao prvi u nizu, sa samo jednim ciljem a to je oslobađanje iz okova sadašnjeg klupskog vrha.

Bez obzira na neke kozmetičke ‘promjene’ kojima se navijačima baca pijesak u oči, vidljivo je kako i dalje sva upravljačka tijela u klubu poput Uprave ili Izvršnog odbora postoje samo kako bi se zadovoljila forma i stvorio nekakav privid sustava dok je, zapravo, sva vlast i moć u upravljanju klubom isključivo u rukama čovjeka optuženog za pronevjeru klupskog novca… Navijači Dinama moraju prepoznati važnost situacije. Isti interes koji je sebi priskrbio bogatstvo rasprodajući blago kluba, danas silom pokušava prodati klub tko zna kome, tko zna po kojoj cijeni, bez ikakvog smislenog objašnjenja osim da klubu treba – još novca… Dinamo vrijedi puno više od jedne utakmice, zato pozivamo SVE navijače Dinama da nam se, umjesto na utakmici protiv Rudeša, pridruže u prosvjednoj šetnji od Kvatrića do stadiona jer – NE PRODAJE SE SVETINJA!” dio je saopštenja na objavljenog na zvaničnoj stranici Bad Blue Boysa.

Pokušavajući da njihov protestni čin primi još snažnije konture, prekjuče i juče su po cijeloj Hrvatske osvanule brojne poruke koje pozivaju na kolektivan otpor Dinamovoj represiji. Podrška i pozivi objavljeni su i na službenoj Facebook stranici Bad Blue Boysa.