Policija je nastavila veliku akcije hapšenja pripadnika navijačkih grupa, a nakon prostorija na stadionu Partizana, intervenisali su i stadionu “Rajko Mitić”, domu Crvene Zvezde.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović je u izjavi za “Sputnjik” naveo da cela novonastala situacija ima veze isključivo sa kriminalom, nikako sportom, i objasnio šta se trenutno dešava u Ljutice Bogdana.

Na “Marakani” se trenutno ne dešava ništa. Radnici nisu izbačeni, niti su ulazili u prostorije. One su samo blokirane, žandarmerija stoji ispred”, počeo je Mijailović.

Na pitanje da li je iznenađen akcijom žandarmerije, jer niko nije slutio da nešto ovako može da se dogodi samo dve nedelje pred dolazak Milana na meč Lige Evrope, predsednik jednog od najvećih srpsih klubova je odgovorio:

– Nisam iznenađen, rade ljudi posao za koji su plaćeni. Kako i na koji način to je njihova stvar. Ovo što se dešava nema veze sa sportom, niti sa navijačima, nego sa kriminalcima. Ne mogu ništa više da vam kažem jer trenutno ne znam, već čitam izveštaj policije. Ponavljam, ovo što se radi nema veze sa navijačima, već s kriminalom, samo citiram ministra za unutrašnje poslove Aleksandra Vulina”, poručio je Mijailović.

PODIJELI