Juniori ekipe Hajduka u srijedu su odigrali posljednju utakmicu sezone, a kako su već ranije osigurali naslov, na utakmicu je stigla i Torcida kako bi im pružila podršku i s njima proslavila titulu.

Početkom drugog dijela navijači su ušli na tribinu pomoćnog igrališta na Poljudu, zapjevali i zapalili nekoliko baklji. PU Splitsko – dalmatinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad četiri osobe zbog sumnje u paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava, što je kažnjivo Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. Osim toga, po istom zakonu, nad 30 osoba je dovršeno krim istraživanje zbog nedopuštenog ulaska u gledateljski prostor tribine, javlja Dalmatinski portal.

Također, protiv organizatora i odgovorne osobe dovršeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 5 st.1 Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, a nad voditelja javnog okupljanja dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 21 st.2 Zakona o javnom okupljanju.

PODIJELI