Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić uputio je pismo povodom 2021. navijačima koji se još nisu učlanili u klub.

Sadržaj pisma prenosimo u cijelosti.

“Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat. Bezuvjetnu ljubav i emociju smo osjetili i tijekom 70. rođendana Torcide koja je spektakularnim vatrometom pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude takav. Jak, moćan, prkosan i gospodski. Hajduk čija će slika i ponos prenositi diljem Hrvatske, Europe i svijeta. Protekla godina bila je prepuna izazova u svakom pogledu, privatno i poslovno. Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje.

Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav. Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje. Tek je 110 godina iza nas, a toliko toga ispred nas, a da nismo ni svjesni. Od srca Vam želim drugačiju i uspješniju 2021. godinu”, napisao je Jakobušić.

Jakobušić je agresivno krenuo u 2021. godinu i već četvrtog dana nove godine riješio pitanje sportskog direktora. Iz Gorice je doveo Litavca Mindaugasa Nikoličiusa, čovjeka koji je na istoj poziciji doveo Goricu blizu vrha hrvatskog nogometa. Nikoličius je potpisao ugovor do 2024.

Sada se očekuje kako će Nikoličius riješiti i dugotrajno pitanje trenerske pozicije jer je Boro Primorac privremeno rješenje.

“Na tragu smo da stabiliziramo klub. Ovih šest mjeseci je za to. Gospodin Boro Primorac bi mogao biti i duže na mjestu trenera, ali on se ne vidi na tom mjestu. I za njega, i za nas i sve skupa bi bilo bolje da trener dođe što prije. I sad smo imali opcije trenera, ali činilo mi se da to nije nivo koji klub priželjkuje. Sada će mi Niko dati jednu drugu dimenziju. Ako nađemo trenera, odmah ćemo ga imenovati”, rekao je Jakobušić na predstavljanju novog sportskog direktora.

PODIJELI