Ufffff… grozim se kad se sjetim te tekme. ne da su nas lovili po Beogradu nego su nas razbili. Do pocetka tekme naravno. Mi smo se rabili od cuge tokom putovanja. Nocni vlak i to jos preko Siska. mozete si misliti svaka stanica je bila nasa. Eto kako smo stigli do Beograda tako smo se nekako i razisli. Ja sam zavrsio na troumatoloskoj posto mi je netko od nase skvadre slomil nos. Hi hi . ma ja pijana budala poceo pjevat Zvezdine pjesme u vlaku i cim sam se snasao pafff…. otvorila se vrata od kupea i bum flasa u glavu.

Ja jadnog decka na pod a ono odjednom uuupssss… cipela u facu. Hvala Bogu dragome da sam bio toliko janpi da decke nisam ni vidio kak su izgledali inace bi jadni ni krivi ni duzni pusili maru na kolodvoru posto smo ih trazili.
No…. eto ja zavrsio na traumatoloskoj na ispravljanju nosa (koji je jos uvjek kriv) . Nakon njezne (mozete si misliti) njege odsetali smo se do Dedinja posto smo culi da je dosta nasih tamo. Vec tada smo sreli nase koji su pusili maru. Na Dedinju smo se legli na travu spavat.

Ljudi probudio sam se a oko mene hrpetina cigana… tuku sve zivo.
U vesti sam imao zamotani lanac ,….. frajeri su me cipelarili a jedan od njih je maknul vestu (ma i tenisice su mi maknuli … spavali smo izuveni kao Bosanci) i kak je on maknul vestu tako je ispao lanac. E tu sad stupa Kalimero. ne znam tko ga zna no oni koji ga znaju … hm… mi smo ga u osnovnoj zvali Pile zbog prezimena i izgleda… nije bas neke krsne gradje. Odjednom taj mali picek skace na njih …. uzima lanac i lamace kao ludjak.

E tu je sad on frajera pokosio….. ma da nije to napravio najvjerovatnije bi nas razbili kao …. bojim se i pomisliti.
Eto to je to …. meni se cini da su frajeru otisli zubi, nos i oko , a ne uho ….
Da za Vasu utjehu…. nakon tekme se skupila jedna od (bar u moje vrijeme) najboljih ekipa i krenula pjesice od stadiona JNA do kolodvora. Ni panduri nam nisu nista mogli a tko je bio na Topcideru zna za onaj nadvoznjak prije dijeljenja ceste za marakanu i Jna … e sa onog nadvoznjaka su “padali” na aute i ograde….

P.S. da za tekmu valjda znate da nas je Velez razbio sa 3:1. ja mogu reci da mi je to najgore gostovanje. Ne samo zato kaj sam pusio maru od nasih decki nego i to sto sam raznoraznim spletom okolnosti (citaj kombinacija – travka – cuga – idiotizam – glupost – mladost – ludost) spusio : Tenisice, vestu, Becicev dres iz Atene od godinu ranije (prva titula kupa prvaka protiv Reala) , te dva zlatna lancica . jedan sa zlatnom sahovnicom i jedan sa zlatnim Dinamovim grbom. ……. Eto nije bas uvjek bilo onako kako smo htjeli….

PODIJELI