Pre godinu dana na sastanku u jednom restoranu na Levoj Strani ohrabreni smo od strane ljudi iz vrha Južne tribine, matične i jedine tribine svakog od nas da na Levoj Strani Dunava napravimo jezgro navijača Partizana. Ovaj deo Beograda dugo je bio poznat po navijačima kurve iz podbanjičkog kolektora, a osim braće iz Padinjaka, Partizan nije imao organizovanu podršku iz ovog dela grada.

Uprkos tome što na Levoj strani postoji, i tek će postojati, veliki broj navijača Partizana koji su se zbog podela koje smo kao tribina imali godinama nalazili na raznim tribinama stadiona Partizana, razjedinjeni i podeljeni i automatski su i svojim krajevima na Levoj Strani posmatrani kao izolovani slučajevi. Resili smo da tome dodje KRAJ!

Okupili smo se zbog jednog cilja, zbili redove, i sa velikom voljom, željom i snagom svakog pojedinca koji su u više navrata dali svoj maksimum – danas smo tu gde smo!

Najbolji odgovor dobićete u farbarama na Levoj Strani gde je nestasica crne boje. 😂😂😂 Spremite se za spektakle, gledaćete vrh navijačke scene Srbije. Naviknite se na crnu-belu boju i uživajte…

Svako ko u bilo kom lošem smislu spomene Levu Stranu ili njene članove u lošem kontekstu smatraće se neprijateljem Leve Strane… Leva Strana poslednji put odgovara na pitanje koje vas sve muči, a to je dokle ce ovo da traje? Trajace predugo. Vaše je prošlo, nase neće skoro!!!

PODIJELI