Kada smo saznali da poslednju utakmicu sezone igramo protiv k*rve ciganske i da upravo ta utakmicu odlucuje buduceg sampiona omladinske lige grupa Mladji Grobari odlucila je da isprati tu utakmicu i pomogne nasim vrsnjacima da pobede i da komsinici pokvarimo slavlje.

Okupljanje je zakazano u blizini stadiona i grupa od 50-ak mladjih i 10-ak starijih likova blejalo je ispred stadiona spremni ako naidje neka grupa Cigana koji su najavili dolazak, u jednom trenutku dotrcava jedan nas lik i govori kako veca grupa cigana ide korteom pravo ka nama i da je to starija ekipa Delija. Na brzinu smo uspeli da stanemo u liniju i spremno docekamo ciganski korteo. Cigani se zalecu i dolazi do zestoke tuce, tuca je uglavnom bila ferka bez ikakvih palica i stangli, samo kaisevi i nekoliko baklji je upaljeno, sa obe strane je baceno nekoliko kamenica pa je tako bilo po 5-6 otvorenih glava na obe strane.

U pocetku mala grupa murije nije mogla nista da uradi dok nije reagovala interventna i razdvojila nas. Hitna pomoc je zbrinula povredjene momke , a murija je ciganima zabranila ulazak na stadion dok smo mi kao domacini pusteni. Prvo poluvreme utakmice odlicno odigrano, dok od drugom delu ne vredi trositi reci…