Ne znam odakle da počnem. Dešavanje pre derbija kod mene je prelilo čašu(i kod svih nas) pa moram i ja nešto da kažem. Sistemsko uništavanje Partizana i Juga(Uništavaju nam klubove u svakom sportu, ali pričaću o tribini): Ja sam od muke otišao u Crnu Goru čisto da se odmorim. Ni zbog čega drugoga nego od muke šta se radi, od svog onog iživljavanja nad Grobarima kod pumpe tukli su i decu i Stevu čak, zbog batina mi nije sto puta sam ih dao i primio, ali sam samo stao i zamislio se šta nam to rade godinama unazad.

Najveći udar na Jugu bio je slučaj Bris Taton i svi znate šta se posle desilo i kako je bilo i kako su nam braća nepravedno optužena. Ni smo mi DB tribina kao ona preko puta pa da dobijemo uslovno nego 240 godina. Dok oni preko puta ubijaju našu braću i nikome ništa jer to su nisu navijači, nego kriminalci iza kojih stoji država 30 godina. A danas su posebno zaštićeni kao beli medvedi.

A možemo da saberemo naše i njihove godine ležanja pa da vidite neke stvari. Pomenuću tragični slučaj našeg brata Demira Jukića. Zašto niko nije uhapšen kad svi znaju ko je ubica deteta koji je samo navijao za drugi klub? Tu veče policija je opkolila svaki njihov auto i posle tri minuta su pušteni, po čijem nagovoru i niko uhapšen a nastradalo dete?? Zamislite se malo!!

Takvih slučajeva ima milion i posle će oni da pričaju nešto. Zamolio bih svakog Grobara, svakog navijača Partizana da nikada više ni uživo ni na društvenim mrežama ne ulaze sa njima u raspravu, jer nemamo o čemu sa njima raspravljati. Tribina iza koje stoji država i koja im finansira klub i čuva ih. Oni će da pričaju o nekim plusevima. Ajmo o onom ispred Jna, i taj dan su imali pomoć policije koja ih nije uhapsila nego čekala da opet napadnu i lagano ih pustila. I niko uhapšen opet? Da smo mi njih kojim slučajem napali ispred njihovog stadiona svi bi bili pohapšeni, kao što smo i taj dan završili u stanici zbog onih što su nam bili na tribini. Koliko imaju akcija sa policijom??? Pa to zna svaka navijačka grupa na Balkanu, a posle mi murija, pevaju nama da operu sebe. Videli ste kako im policija zastave čuva, o čemu više da pričamo, povraće mi se.

VI Niste Svesni Koliko Im Država pomaže i da to nisu navijači. Oni su “najbolji” kažu, ne znam po čemu, možda najbolji policajci i db-ovci što mašu balonima i ubijaju druge navijače. A nas znaju da pljuju zato što smo navijači i zato što oni nikad biti neće. Pričao sam kad sam se igrom slučaja sreo sa vodjama navijača grupa iz drugih država i svi kažu vas svi pljuju, a tajno vam zavide na tome što ste nekad bili i što ste nekako jedinstveni u navijačkom svetu i ako svi vidimo šta vam država i frakcije rade, a i dalje stojite na noge i možete stati na crtu svakom, a svi samo čekaju neki Vaš minus ili kiks da se nasprdaju jer Vam nisu ni do kolena, a svi glume, a sa mnom će se složiti svaki PRAVI navijač.

Za svaku pohvalu, tako da braćo pamet u glavu i cimajte se malo više. Vraćemo se na poslednji derbi, možda nas je policija tukla zbog toga što im davamo batine na svakom ćošku. Pa su zato ušli u 12:00 na stadion. Opet ponavljam braćo ne ulazite u raspravu nikakvu sa njima. Veći su nam dušmani čak i od onih što su nas napali sa splićanima.

Svi na Jug braćo!! Ne pomaže ciganima više ni stotka ni kuvana motka. Odlična ekipa je na Jugu i jačamo svaki dan, tvrdo jezgro. Cimajte se malo, cimajte drugare i dođite na Jug da vidite kako stvari funkcionišu, manite se društvenih mreža i prepucavanja jer vidite šta nam dušmani rade, a mi se prepucavamo između sebe. Okrenuće se točak, kao što se već okrenuo i davamo im batine svuda. Samo što mi to ne radimo uz pomoć policije.

Izvinite ako sam pisao jedno, pa drugo pa se opet vraćao. Nadam se da ćete shvatiti suštinu. Imao bih danima da pišem, ali baš danima i ima još toga da se kaže, ali otom potom.
Braćo svi u crno, svi na Jug!!! Stop represiji nad Južnom Tribinom!!

PODIJELI