Teks je sa grckog preveo jedan clan i prepricao objasnjenje kako su pale zastave navijaca Iraklisa

“” Navijači PAOK-a oteli su sve zastave pristalicama Iraklisa, velikim gradskim rivalima i faktički su ugasili njihovu grupu. Kako kruže priče po navijačkim forumima, PAOK-ovci su imali špijuna na meču Iraklisa, koji je pokupio sve zasteve i doneo ih u ruke svoje grupe. Iraklisovi fanovi se brane da je u pitanju bila saradnja policije i navijača PAOK-a, te je navodno jedan od policajaca zastave doneo navijačima rivalske grupe.Kada neka grupa izgubi zastavu, simbolično to u navijačkoj akciji znači da prestaje da postoji, a naročito je to slučaj kada ”padne” ovoliki broj zastava. Ipak navijači Iraklisa se brane i ne priznaju navijačku pobedu Gate 4. “”

Objašnjenje navijača Iraklisa pročitajte u nastavku:

– Sve je počelo pre par meseci kada je ubijen u Solunu PAOK-ov navijač sa Kipra posle polufinala kupa. Na informativni razgovor pozvali su jednog od vođa Iraklisovih. Pored nekih običnih pitanja pitali su ga da li zna nešto oko tog ubistva, naravno ovaj odrično odgovara. Puštaju ga i ovaj vođa zove i ostale Iraklisove da li neko nešto zna i naravno niko ništa.. I od tad (maj ove godine) kreću da im upadaju na gajbe, da ih cimaju na poslu, na ulici.. Sve dok jednom nisu banuli nekom od njihovih na gajbu, ulaze u kuću taj nije bio tu i na spratu kupe zastave, šalove, postere, majice bukvalno sve što su našli. Sa sprata bacaju dole ipred kuće zastave i u tom trenutku kao slučano prolaze 2 PAOKovca i kupe zastave.

On je siguran da je policija namestila Paokovcima zastave. Kad su saznali (IRAKLISOVI) da se ovo desilo odmah je došao vođa i pitao zašto su to uradili.. Komandir policije mu je rekao da kao ovo je umesto kazne za ubijenog navijača.. Što je najgore ovaj lik mi priča da oni nemaju stvarno veze sa tim ubistvom i da postoje dokazi sa video kamera i od svedoka da niko nije od Iraklisovih tog lika ubio..


Policija hoće po svaku cenu da zatvori Kapiju 10 još od kada su otvorili svoj fan klub kod Aristotelovog trga. Tu na kod trga ima dosta anarhista i to im smeta.. Sad na svakoj utakmici dođe 10-tak marica tipa naša BRIGADA i ljudi se boje da idu na stadion.

Ovako izgleda kop navijača Iraklisa na derbiju protiv PAOK-a: