„Mora se skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje“, ističu na Marakani

Nije prošlo ni sat vremena otkako je L’ekip uzburkao fudbalsku Evropu, objavom članka u kome izražava sumnju da u ishod meča Pari Sen Žermen – Crvena zvezda (6:1), a stigla je i prva zvanična reakcija kluba sa Marakane.

Čelnici crveno-belih oglasili su se u formi zvaničnog saopštenja, dostavljenog redakcijama, koje prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku obradu teksta.
„Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje današnje pisanje francuskog lista L’ekip vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen – Crvena zvezda i umešanosti bilo koga iz Crvena zvezda u eventualne nečasne radnje.

Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato Crvena zvezda insistira i kod UEFA i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dođe do istine.

Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je, prosto, nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen. Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u sto kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje“, stoji u saopštenju.

FOTO: Action images

izvor : MOZZARTSPORT