Foto: Tanjug/AP

U toku intervjua za magazin “Nedeljnik”, gde je najviše govorio o izdaji Ljubiše Tumbakovića i svemu onome što je navodno uradio Zvezdan Terzić, prvi čovek FS Crne Gore Dejan Savićević dotakao se i navijača Crvene zvezde.

Pogotovo zato što su mu najvatrenije pristalice Zvezde na jednoj košarkaškoj utakmici posvetili uvredljiv transparent.

– Navijači ko navijači, oni su takvi kakvi su. Verovatno ih je pogodilo to što sam rekao. Ima pomalo od svega: njihovog nezadovoljstva, politike, Terzića i svih ostalih. Ne obazirem se na te stvari, nije me to toliko pogodilo. Sad isto misle i navijači Zvezde i Partizana. Sada sam verovatno neprijatelj broj jedan u Srbiji. Tako su me predstavili, ali šta da se radi. Život ide dalje – rekao je Dejan Savićević i dodao:

– Čudna su vremena. Uzmite transparent Šćekiću, Kosoviću i Jankoviću koji su napisali navijači Partizana. A koga su oni izdali zato što su igrali za reprezentaciju Crne Gore protiv Kosova? I dalje mi nije jasno – zar im ne bi bilo milije da nam nisu napravili ovo, pa da mi dobijemo Kosovo.

Na pitanje da li je i dalje zvezdaš, Savićević se nasmejao:

– Najbolje bi bilo da nisam. Ne volim ja Zvezdu zbog navijača, niti mogu da je mrzim zbog navijača. Ja volim taj klub i uspesi Zvezde me raduju bez obzira na trenutnu situaciji.