Selektor ženske kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Dragiša Zečević (37) prošle nedelje dobio je anonimno preteće pismo! Nepoznata osoba poručila je Zečeviću da se pazi u saobraćaju!

 

Zečević je kao i svakog jutra otišao do poštanskog sandučeta da proveri da li su stigli novi komunalni računi. Kako Srpski telegraf saznaje, pismo se nalazilo u beloj koverti na čijoj su prednjoj strani bili ispisani Zečevićevi podaci, zalepljena poštanska markica i pečat “Pošte Beograd”.

– Otvorio je sanduče i među računima je pronašao belu kovertu. Odmah je otvorio da vidi o čemu se radi i ostao šokiran tekstom koji je plavom hemijskom bio ispisan na papiru formata A4 – kaže sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

Zečeviću je nepoznati pošiljalac poručio da se ne meša tamo “gde mu nije mesto” i da prestane da “pametuje”.

– Slušaj ti, umišljeni, čupavi selektore! Ne guraj nos gde ti nije mesto i ne pravi se pametan jer možeš da ostaneš bez njega! Prestani da pametuješ! – stoji u anonimnom pismu.

Tu nije bio kraj, već je pošiljalac Zečeviću uputio još stravičniju pretnju.

– Pazi na saobraćaj kad ideš da gledaš utakmice, umišljeni treneru! – stoji na kraju pretećeg pisma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iako pretnje koje je dobio nisu naivne, on dodaje da se ipak ne oseća ugroženo i da nije tražio policijsku zaštitu.

– Nikome ništa nažao nisam učinio u životu niti sam se svađao sa nekim i mislim da nema potrebe za bilo kakvim vidom zaštite. Rekli su mi da pazim na saobraćaj kad budem išao na utakmice, pa to su utakmice ženskog fudbala i tu nema nikakvog interesa. I dalje mi je sve skroz nejasno – dodaje Zečević.

Zecevic je inace pre selektorske pozicije bio i asistent u Radu, radio u Zemunu, Bask-u, IMR-u i lokalnom klubu Borac iz Aleksandrova, inace mesta odakle potice.