Navijačka grupa “Škripari” iz Širokog Brijega koja navija za NK “Široki Brijeg” ima svog člana iz Škotske koji je rođeni Škot.
Njegovo ime je Lewis Orr i dolazi iz Škotske. Trenutno živi u Engleskoj u Bournemouthu.

 

U intervju za hercegovačke medije istakao je kako je ga Široki Brijeg i Škripari, privukli preko video-a sa YouTube-a. Posjećuje utakmice kad god je u mogućnosti i kaze kako mu je već sad, Široki u krvi.
Drago nam je da Britanci sa tako razvijenim fudbalom i navijačkim svijetom ipak, dođu na Balkan i da su oduševljeni našim navijačkim hype-om!

– “Jednom sam putovao Balkanom i vidio da Široki igra protiv Čelika iz Zenice u kupu i onda sam pitao ljude u klubu mogu li doći i prisustvovati utakmici, ali da budem sa navijačima Širokog popularnim Škriparima u njihovom sektoru. Čelnici iz kluba su mi to dopustili. Ljudi su bili šokirani kako sam znao njihove pjesme koje sam naučio doslovno preko Youtubea. Od tada sam postao veliki ljubitelj kluba te sam postao vrlo dobar prijatelj sa momcima iz navijačke grupe Škripari.” 

-“Trudim se dolaziti pratiti Široki koliko god je to moguće, mislim da sam do sada bio na desetak utakmica. Naravno, teško je doći jer su veliki troškovi, ali ja ću ih bodriti do kraja mog života, gdje god da se nalazio i naravno pokušat ću ih bodriti na što više utakmica.”

“Škripari su prema meni od početka bili nevjerojatni prema meni i ostavili su 
odličan utisak. Sretan sam zbog svega što su za mene učinili i za mene će ostati moja 
braća.” 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here