Pre i tokom utakmice poslednjeg kola grupne faze Lige Sampiona izmedju Crvene Zvezde i PSZ-a grupa vandala isekla je gume na na preko stotinu automobila koji su bili parkirani u blizini stadiona Rajko Mitic. Ovo je jos jedan u nizu ne navijackih poteza kojima se sluze navijaci vecitih rivala kada njihovi “protivnici” igraju utakmicu protiv nekog drugog kluba.

Prenosimo Vam saopstenje koje je jedan od ostecenih navijaca napisao na drustvenim mrezama.

“CZ – PSŽ sinoć… Konačno utakmica sa atmosferom kakvu svi želimo – hiljade porodica sa malom decom, parova, starijih nostalgičara… Na tribinama šmekerski geg sa transparentom o novokomponovanom timu i “zahvalnica” p***** Francuzima za proslavu 100 godina pobede… Rapsodija Nejmara, Zvezdinih 20 minuta uzleta i aplauz svima na kraju… E onda na scenu stupaju ONI.

Na oko 100 automobila parkiranih kraj njihovog tkzv. stadiona seku ljudima po dve gume na automobilima!?! Deca uplakana, roditelji iz gradova širom Srbije i Republike Srpske u neverici znajući da ih čeka duga noć, jutarnje snalaženje za novu gumu, izostanak sa posla, noć u hladnim automobilima. Ima li naziv za tu dijagnozu, ima li boleštini kraja…”, pita se ovaj korisnik Fejsbuka iz Novog Sada.

PODIJELI