U narednom periodu nećemo objavljivati slične stvari(slike preminulih navijača),pošto je ovo u suštini zajebantska stranica,ali biće priče o nekim legendama koje više nisu među živima(Npr. Belgija,Buba itd.).
Srdjan Stanojlovic Dempsi 1977 – 2018
Preminuo je Srdjan Stanojlovic Dempsi, jedan od najhrabrijih Radovaca i jedan od prvih skinsa grada Beograda. Dempsi je bio izuzetno hrabar, trenirao je boks u ranoj mladosti i zbog svog gabarita mnogi su se plasili da udju u klinc sa njim, posebno na ulici. Secam se bila je 97 god kada sam ga prvi put upoznao, drugar i ja smo dosli pred tekmu ispred pet slepaca ( pet solitera na Banjici) u tom momentu se pojavio Dempsi, krupan i sirok lik u zelenoj fajerci, svetlim dzinsom zavrnutim na nogavicama i sa dr Merten cizmama na kojima su se izdvajale bele pertle, oko vrata je imao prvi radov bar sal koji je napravljen jos 89 god. Gde ste momci, hocete pivo, ja sam Dempsi, kratko i jasno i prihvatio nas kao bracu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To je mozda krasilo taj stari UF sto se godinama negde izgubilo, veliko drugarstvo i bratstvo izmedju ljudi, sto je bila najaca snaga na ulici ili u tuci sa organima reda, jer niko nikog nije ostavljao na cedilu- svi za jednog jedan za sve. Odakle ste, pitao nas je kroz osmeh i pogledao svojim nebesko plavim ocima- juzni Bg rekosmo, odlicno znaci nasi smo. Posle smo otisli zajedno na tekmu i posle tekme opet tura ispred solitera, ja i drugar smo otisli pijani kuci. Posle smo se uverili koliko je hrabar bio, sto protiv protivnickih navijaca sto protiv murije, posebno se prvi izdvajao u tucama sa slobinom murijom nekako je voleo sa njima da odmeri snagu, bili su mu izazov, naravno u takvim sukobima je placao i ceh u vidu bezbroj oziljaka po glavi od pendreka. Poslednjih 10 godina se povukao sa tribine zbog bolesti koja je uzela maha ali reaktivirao se ponovo, dolazio je da vidi svoje stare drugove i da gleda svoj Rad koga je neizmerno voleo. Dempsi pocivaj u miru tvoj united force te voli i hvala ti za sve.

PODIJELI