Foto: PIXSELL

Jadranski derbi se igra danas od 17:30h na Poljudu. U goste Hajduku dolazi Rijeka.

Navijačka grupa Torcida je pripremila korteo do Poljuda koji će biti protiv novog zakona o navijačima koji još nije usvojen, no danas će se provoditi na derbiju.

Pročitajte šta je sve zabranjeno:

– unošenje ili pokušaj unošenja alkoholnih pića i droga, te ulazak i boravak u prostor sportskog objekta u alkoholiziranom stanju.

– unošenje pirotehničkih sredstava, oružja i drugih predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, te paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava, kao i paljenje drugih navijačkih rekvizita.

– maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način u cilju prikrivanja identiteta.

– unošenje i isticanje transparenata, zastava ili drugih stvari s tekstom ili slikom, znakom ili drugim obilježjem kojima se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti.

– pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti.

– pokušaj nedopuštenog ulaska, odnosno nedopušteni ulazak u natjecateljski prostor ili u gledateljski prostor, prostor koji je namijenjen sucima ili drugim osobama koje sudjeluju u sportskom natjecanju.

– bacanje predmeta u natjecateljski prostor.

– boravak i zadržavanje na mjestu u gledateljskom prostoru za koje se ne posjeduje ulaznica ili odgovarajuća isprava izdana od strane organizatora.

PODIJELI