Ulcinj frka sa domaćim navijačima posle toga sa murijom i sekjuritijem dje sudija prekida utakmicu dok nas ne izvedu sa stadiona. Odvode nas na ulicu preko puta stadiona posto nam je prevoz parkiran bio na drugo mjesto trebalo je da se ceka da prevoz dodje po nas ali smo mi isto zvali vozaca i kazali mu da odugovlaci dolazak da bi navijali sa trotoara ali policija opet nije dozvolila dje jedan od naših vodja ubjedjuje policajce da je pravnik i da policija krsi zakon jer je trotoar za pjesaka i da možemo tu stajati na sta glupi drotovi poveruju.

Ostajemo tu 20 minuta posle toga dolazi prevoz kombi sa 20 mjesta i bilo je jos dvoje kola za koje policija nije znala da se doslo njima kazu da ulazimo u kombi i da moramo napustiti Ulcinj. U toj gužvi ekipa koja je dosla kolima se udaljava  od grupe i krecu kolima ,a ostala ekipa kombijem. Policija nas prati i odjednom naredjuje vozacu kroz prozor da ide za njima i odvode nas u pravcu SUP-a ekipa sa kolima se u gradskoj gužvi gubi i izbjegavaju hapsenje ekipa sa kombijem, dolazi ispred SUP-a.Policija nas izvodi iz kombija na stepenistu na ulaz od policije jedan član se krije u gepeku kombija dok nas dvadesetak stoji na stepenistu, policija nam naredjuje da stanemo u red jedan po jedan i da ćemo tako ulaziti u SUP, jos kazu da spremimo licne karte neki se javljaju da nemaju dok se par momaka javlja da ima ali da su u kombiju dje komandir kaze da podju i uzmi ih.

Kombi je bio parkiran preko puta SUP-a , oni odlaze do kombija za njima jedan policajac ulaze kroz srednja vrata kombija kao da uzmu te licne ali izlaze preko vrata od vozaca i uspjevaju da pobjegnu dje policajac nije to primijetio nego tek posle nekoliko minuta kada su vec ovi bili daleko udaljeni.

adrzavaju se u SUP-u od 16 :30h sve do 22:00 casa posle toga odvode na saslušanje kod tuzioca pa kod sudije za prekrsaje zbog uzvikivanja i skandiranja Kosovo Srbija,zivjela kraljevina Srbija,Ratku Mladicu,Radovanu Karadzicu,ustašama(sudije su Hrvati bile) ali se cak i u jednom trenutku zapjevao “ovo je Sandzak” sve iz zezanja i da bi isprovocirali domaće. Kod tuzioca i sudije se zadrzavaju do 02:00h i svi su kaznjeni bili neki 500 neki 1500e…

Ovih par momaka sto je pobjeglo neki su uspjeli da nafataju neke Berance i pobjegnu dok su neki isli pjeske cak do Bara dje ih u Baru na magistrali kupe fudbaleri.

Od 15 uhapšenih 6 muslimana i 8 pravoslavaca i jedan pola pola…
Ultra NeBera