Bio sam u Novom Sadu i u goste mi došao neki rodjak, brat, koji li vec kurac iz Švice, i kao mali voli fudbal, vodi ga na fudbal.Taj dan na Karadjordu igrali su Vojvodina – Obilic tadašnji jaki mafijaški Obilic Arkan je bio živ tad, ali nije bio na tekmi, bila je Ceca the boss.Na utakmici smo bili na istoku, tada je još Red Firm sa Starom Gardom, a Firma na starom jugu.

Dobri su bili jedni i drugi, RF imali neku šetalicu, barjake, dimove..Vitezova nije bilo.Obilic pobedjuje nešto jako sumnjivo i Firmaši imaju neku pesmu, reci se ne mogu setiti ali prozivka u fazonu “Ceca je kurva” . To se Ceci nije ni malo svidelo i posle tekme, iza juga su Firmaši ostali da pevaju tu pesmu i nas dvoje sa njima.Cecini džipovi, oni hameri su parkirani tamo kod svlacionica i izlaze polako napolje.E njeni ti hameri su zatamljeni, u koloni 2 komada tako da ne znaš u kojem su ona i Arkan, oko hamera koji polako idu kroz masu stoji jedno 8 Tigrova, kratko ošišanih u skupim odelima.

Okupljeni pevaju i dalje Ceca kurva itd ali malo stidljivije zbog pojave tih nauružanih gorila, odjednom jedan navijac baca malu plasticnu praznu flašu koja pogadja krov hamera, a ovi su odreagovali kao da su bombu bacili :blink: Izletelo ih bar još 5-6 iz kola i svi su izvadili gilje ! A utoke neke prevelike mislim da mogu tenk da probiju.Pogledam u pandure brkate kako u tom trenutku hvataju krivinu 😀

Svi gledaju u pod, okrecu se, bacaju grbu..kao ne dešava se ništa, usrali se smradovi. I kaže jedan od ovih mafijaša, ajde ko je bacio to? Jedan Firmaš koji stoji tacno iza mene “Ja sam, ajde pucaj picko!” Mislim se sacekaj brate da se sklonim pa onda ga prozivaj da puca.Pomislio sam tad da ce da bude baš sranja ali su ušli u hamere i gas dali i nestali.

Kasnije kad su roknuli Arkana secam se da je u novinama pisalo da nisu imali pauke koji mogu podici te hamere.Koja kurvetina ne može ni prozivku da primi pošteno..ciganštura.
Time se setih da drug moj cigan, pred neku tekme Zvezde iznad severa je jeo burek i jogurt, i nekih 3 metra od Cecine kuce mu ispadne jogurt, izleteo je gorila iza kapije u momentu i naterao ga da to ocisti..stoka.

PODIJELI