Nema veze što gube i što ne stoje najbolje u drugoj ligi BiH, navijači nogometnog kluba TOŠK-a iz Tešnja iskazali su ljubav prema klubu plativši kaznu koju mu je odredio savez

Nogometaši TOŠK-a iz Tešnja u Bosni i Hercegovini napravili su nesvakidašnji potez. Odlučili su skupiti novac kako bi platili kaznu koju je taj drugoligaš dobio za propuste u organizaciji utakmice protiv sarajevskog Olimpica 8. listopada ove godine.

Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH kaznila je klub s 2000 konvertibilnih maraka (oko 1000 eura) jer su u porazu protiv Olimpica (2-1) u Prvoj ligi Federacije BiH prosvjedovali zbog lošeg suđenja.

Navijači TOŠK-a, koji nose ime Atomci, već u prvoj idućoj domaćoj utakmici, protiv Orašja prošlog vikenda, prikupili su sav novac i uručili ga klubu kako bi platio kaznu savezu.

Takvi potezi u nogometnom su svijetu uistinu su rijetkost pa i ne čudi kako je akcija Atomaca izazvala divljenje u Bosni i Hercegovini. A ovako su proslavili ulazak u drugi razred bosanskohercegovačkog nogometa prije pola godine…

PODIJELI