Foto: MN Press

Jedna od najpopularnijih navijačkih online platformi na svjetskom nivou Ultras World je izabrao najaktivnije, jedinstvene i kreativne ultrase u 2018. godini. Navijači beogradske Zvezde dobili su veliko priznanje od urednika koji se bave dešavanjima na navijačkim scenama širom planete. Pristalice crveno-belih su se našle na prvom mestu!

Jedan od opštih kriterijuma koji su uticali na našu odluku gde podržavamo domaće i gostujuće utakmice , kreativne koreografije, piroshove, posete drugim sportovima, akcije na međunarodnim takmičenjima ( Liga Šampiona, Liga Evrope, Kopa Sudamerikana, …) i drugi načini da podržite tim na kreativan način, čak i ako se ultras mora suočiti sa mnogo represije. Bilo je na desetine timova čiji su ultrasi napravili neverovatne akcije tokom cele godine. To je našu odluku otežalo.

Znamo da su neki od vas očekivali da vide svoj tim u ovom videu i možda se ne slažete sa našim rangiranjem. Molim vas, ne zaboravite da je to bila samo odluka UV'Teama i da je nemoguće napraviti listu sa kojom se svi slažu. Takođe je važna činjenica da su postojali timovi od kojih nismo mogli da nađemo video snimke iz njihovih najupečatljivijih akcija (choreos, piroshovs, …).

Takođe nismo dobili dozvolu od nekih kanala da koristimo njihov materijal. I dalje se nadamo da ćete uživati u ovom videu i uzbuđivati se za nadolazeću godinu, koja će, nadamo se, ponovo biti puna velikih akcija ultrasa širom sveta. Naš cilj je da ujedinimo i inspirišemo ultras, širimo našu strast i ideje, a ne da se borimo na internetu! napisali su iz Ultras Worlda. 

Pogledajte cijelu listu

PODIJELI