Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, jučer oko 15:00 dogodio se incident izmedju navijačke grupe Torcide koja je bila na putu prema Zagrebu i Vojvoda iz Nikšića koji su se vraćali sa gostovanja iz San Marina. Na auto putu kod Gornjeg Dolca, 2 automobila u kojima su bili Torcidaši su pratili oko 30-etak Vojvoda koji su se vraćali kući iz San Marina, ispred se nalazio daleko udaljen kombi navijača Hajduka.

Nikšićani su stali na zadnju benzinsku pumpu prije autoputa, gdje su jeli i krenuli dalje. Nedaleko od benzinske pumpe , 2 kilometra, desila se sačekuša Torcide. Njih negdje oko 80-etak sa palicama i kamenicama, bakljama , su krenuli u napad. Vozilo u kojima su bile Vojvode, udara u jedno auto i prolazi kroz barikadu, te se odma zaustavlja. Nakon izlaska iz kombija, ispalili su signalnu raketu i dosta baklji. Nije došlo do nikakvog većeg fizičkog obračuna, jer je jedan član Torcide bio povrijedjen.

Zadržavanje Vojvoda na svim graničnim prijelazima je trajalo po najmanje tri sata. U narednom periodu očekujemo i video sa ovog incidenta!