Večeras je u Splitu, odigrana utakmica polufinala Hrvatskog kupa, gdje je Dinamo iz Zagreba slavio sa 1:0 i tako se plasirao u veliko finale. Da napomenemo, da se na ovom stadionu prije par dana igrala ista utakmica ali u ” ligi “, gdje je zanimljivo, bio isti ishod duela.

Ovaj put, nakon utakmice započela je ludnica. Oko stadiona ” Poljud ” se začuli topovski udari. Sa istočne strane tribine, kamenice su letjele na sve strane, a zatim je započela velika tučnjava. Samo nakon sudijskog zvižduka, veliki broj Torcide je preskočilo ogradu i uletilo u teren, krenuli su prema igračima Dinama koji su slavili veliko finale, a igrači su na svu sreću, na vrijeme pobjegli u tunel stadiona. Policija je na vrijeme reagirala i navijače vratila nazad na tribinu. Policija i tribina gdje su boravili BBB, su bili uveliko zasuti stolicama. Policija je na vrijeme zaključala sve izlaze sa stadiona i tako spriječila, možda neki veći incident.

Dinamo je golom Kulenovića u 15. minuti, poveo i tako se plasirao u veliko finale, gdje ga čeka Rijeka. Ove godine, finale će se odvijati na dvije utakmice.